M + Bouw en Dak, de veelzijdige specialist in gevel-, beton-, dak en grondwerken in Oost-Vlaanderen.

Prachtige resultaten door vakmanschap en ervaring

M+ Bouw en Dak is uw betrouwbare dakwerker in Oost-Vlaanderen. Ons bedrijf specialiseert zich al meer dan 45 jaar in dakwerken op hoog niveau. We kennen de sector dan ook als geen ander, zodat we u steeds de meest hoogwaardige technieken en producten kunnen aanbieden.

Gaat u bouwen of renoveren? Vertrouw dan voor uw dakwerken op een professional die z’n vak tot in de details beheerst. Of het nu gaat om dakrenovatie, dakschrijnwerken of dakisolatie; onze experts realiseren uw dakwerken snel, voordelig én duurzaam.


 

 

Bel of mail ons nu voor een gratis offerte voor uw dakwerken in Oost-Vlaanderen!

We bieden u een uitgebreide service voor al uw dakwerken. We zijn een veelzijdig bedrijf dat kan bogen op talloze tevreden klanten. Onze specialisten zorgen voor feilloze dakwerken in de breedste zin van het woord:

-        creatie van uw nieuw plat of hellend dak

-        dakrenovatie

-        dakramen

-        dakisolatie

-        koper- en zinkwerken

-        ontmossen van uw dak

-        …

Alle dakisolatiewerken worden zo uitgevoerd dat u recht hebt op de meest gunstige overheidspremie voor dakisolatie. U kunt vertrouwen op een vlekkeloze samenwerking, correcte prijzen en een heldere communicatie.

Uw gevel, ons vak

Is uw dak geplaatst of gerenoveerd dankzij onze uitmuntende dakwerken? Steek dan meteen ook uw gevel in een nieuw kleedje. Na verloop van tijd kan uw gevel immers sporen vertonen van veroudering, vervuiling of weersinvloeden. Onze professionals zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet:

 

-        crepiwerken voor uw gevel

-        verlijmen van metselwerk

-        uitslijpen van de voegen

-        zandstralen van uw gevel

-        voegen op maat van de klant in een kleur naar keuze

 

Alle werken – van dakwerken tot beton-, gevel- en grondwerken – worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen, zodat we de kwaliteit van het geleverde werk hoog kunnen houden.

Beton- en grondwerken

M+ Bouw en Dak staat garant voor een solide en snelle service voor al uw betonwerken en grondwerken. Ons vakmanschap ondersteunen we met innovatieve gereedschappen en machines, voor een duurzaam resultaat.

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf in grondwerken, betonwerken, gevelwerken of dakwerken in Oost-Vlaanderen? Vraag dan snel uw gratis offerte aan bij M+ Bouw en Dak!